resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 5049
    esinin cek medyasına "ostrava cok soğuk, 2 cocuğum da sürekli hasta oluyor alısamadık,türkiye cok güzel bir ülke orayı ve türk insanını özledik" diye acıklama yaptığı oyuncu.

    bence antalya gibi sehirlerin takımları sivas,yozgat,erzurum,van gibi sehirlerin takımlarına göre cok daha sanslı transfer acisindan. dunyanın en gözde turizm merkezlerinden birinde futbol oynamak gibi bir durumu transferde kullanabilir fakat beceremiyorlar. adam gibi scout ekipleri olsa rusya-ukrayna civarlarından iyi oyuncuları bulsalar kosa kosa gelir o sporcular antalya'ya. fakat ben yıllardır bir tane böyle futbolcu bulduklarını görmedim.
    ya da brezilya'dan genc yıldız adaylarını getirebilirler. adam ha oradaki plajda oynamıs ha konyaaltı'nda. uyum süreci falan sıkıntı olmaz. hava ayni iklim aynı, cl.de oynayan galatasaray, oynayamayan fenerbahce * gibi takımlar var sıcrama olarak. sivas gibi takım grosicki,enaramo gibi adamları bulup getiriyor misal ama antalya hep diğer takımlarda daha önce oynamıs futbolcularla anlasiyorlar.

    neyse return of the king diyelim baros'a ve bir necati ates, gekas etkisiyle oynamasını dileyelim.sakatlığı yoksa her türlü iş yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın