resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1291
    ---alıntı---

    ''neşeli bir ortamda geçen idmanda futbolcuları en fazla güldüren olay ise dany’nin yardımcı antrenör hasan şaş’a attığı bacak arası çalım oldu. kamerunlu yıldızın bu hareketi sonrasında futbolcuların yüzünde büyük bir tebessüm oluşurken, dany de hocasının yanına giderek özür diledi!''

    ---alıntı---

    metni okuyunca aklıma geldi. harhalde galatasaray tarihi'nde kendisi kadar hakkı verilmemiş bir sporcu olmadı. şöyle bir hafızamı yokluyorum, yok galiba. yok yani.

    dany'i çoğu kişi seviyor, sevmeyeni de nefret etmiyor..da benim anlatmak istediğim bu değil. hakkı verilmiyor bu adamın. chedjou diye bir adam gelmiş, tanımam etmem. kadrolar kuruluyor misal, bir tanesinde dany yok, bütün tandemler chedjou-semih..senin kulüp tarihinin en büyük şampiyonlar ligi başarısı çeyrek final. bu adam orada her maç oynamış, zirve yaptığı maçlar olmuş. e şampiyon da olmuşsun. orda da var. bakıyorsun performansı vedat inceefe'nin performansı gibi dönemlik de değli. adam yetenekli. özelilklerine bakıyorsun, dönüyorsun dünyanın en elit takımlarının stoperlerine, özelilklerine bakıyorsun; fark yok. hatta bizim dany, birçoğundan daha iyi.

    ama gelip taraftara, kurdukları kadrolara, yaptıkları yorumlara bakıyorsun; hepsi chedjou dany'den daha iyi stoper önkabulüne dayalı..

    üstteki haber metninde bile örselenmiş adam. attığı çalım, güldüren bir şey olarak görülmüş. halbuki dany bunu yapar yani. 2-3 yıldır gözümüzün önünde oynuyor bu adam. o çalımları atar, yapabilir. bana bugün galatasaray idmanında bir futbolcu bir futbolcuya beşlik atmış desen, ya sneijder'dir, ya dany'dir, ya da selçuk'tur derim.

    ben reklamcıyım. reklam, etiket önemlidir. sanılandan çok daha önemlidir. bu adam antep'ten değil de, roma'dan gelmiş olsa ve roma'dan gelmiş bir stoper olarak geçen seneki oynadığı topu oynasa; bugün kadro kurmaya dany'den başlanırdı. takımın en iyisi olarak dany gösterilirdi çünkü. ordan başlardın kadro yapmaya. ama antep'ten geldi. antep'ten geldiği için de dany kem küm.

    kul hakkı yiyorsunuz haberiniz yok amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın