• 19
    fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür taraftar cümlesi.

    fakat arkadaş bu ne cümleymiş ki duyanın kan beynine sıçrıyor, ve beynine kan sıçrayanlar saçmalamakta sınır tanımıyor. gerçi mevzubahis şahısların öncesinde de sağlıklı düşünebildiklerinden şüpheliyim. ikidir farklı yazarlar tarafından bu düşünceye karşı aynı şey söyleniyor:

    "sen kimsin amk?"

    soruya gel. ulan kimsem kimim, belki galatasaray divan kurulu üyesiyim belki 15 yaşında sivilceli ergenin tekiyim, ne fark edecek? bu neyin hesap sorması amk oruç tutmayanları döven yobazlar gibi? hasta mısınız anlamıyorum kime ne kişinin efsanesinin kim olduğundan? ben bu cümleyi hakan şükür için kuruyorum, hakan şükür artık benim efsanem değil, so what aq? ve bunu derken nedenim de siyasi değil*, bunu da inatla anlamıyor oluşunuz dehşete düşürüyor insanı. sanki adam dün milletvekili olmuş sanıyormuşuz gibi davranmayın insana. katilleri savunup bize sırt çevirmesini kaldıramadım ve sildim kendisini kendi içimde. bitti gitti. bu kadar.

    bu cümleden rahatsızlık duyan karşıt görüşlere sesleniyorum, az sakin olun kimsenin hakan şükür'ün gollerini, kazanılan kupalardaki emeğini falan galatasaray'ın tarihinden sildiği yok. kendi içimizde bu olay, artık hakan şükür benim için sadece galatasaray'da eskiden 9 numarayla oynamış bir topçu. o büyüdüğümde galatasaray'da beraber oynarız, en azından yedeği olurum umuduyla altyapı seçmelerine gittiğim, onun gibi bir santrafor olmak için çabaladığım, tribünde gırtlağımı yırtarcasına "seni çekemeyen bütün ibnelerin suratına tükür" diye bağırdığım, bugüne kadar aldığım formalara hep 9 numara yazdırma sebebim olan hakan şükür değil artık. bunun acısı bana fazlasıyla yetiyor zaten amınakoyim az nefes aldırın adama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın