• 5
    bir üyesinin fenerbahçe ve beşiktaş'ın cezalarını sızdırdığı iddia edilen kurul.

    --- alıntı ---

    işte 5 madde halinde tahkim’in kararı:

    1-) kurul, fenerbahçe’nin cezasında kesin olarak indirime gidecek. nasıl bir indirimin gerçekleşeceği ise henüz kesinleşmedi. ceza 1+1’e de düşebilir, 1+0 ya da 0+1 de olabilir. bu karar, yarınki son zirvede netlik kazanacak.

    2-) beşiktaş’ın cezası aynen kalacak. zira kurul üyeleri, yapılan savunmayı çok da başarılı bulmamış. hatta bazı üyelerin, bugünkü toplantıda cezanın artmasını dahi isteyeceği iddia ediliyor. fakat bu çok küçük bir ihtimal.

    3-) fenerbahçe’nin cezasının kesin olarak indirilmesinin nedeni şu: sarı-lacivertli kafile, tahkim kurulu’na gerçek bir çıkarma yaptı. suçlanan isimlerin, fenerbahçeli olmamalarına karşın ifadeye gelmesi, tahkim üyelerini çok etkilemiş.

    4-) tahkim kurulu şunu da çok iyi biliyor; verecekleri kararlar ne olursa olsun, hem fenerbahçe hem de beşiktaş mutlaka cas’a gidecek. bu durum, tahkim kurulu üyeleri tarafından normal bir statünün devamı olarak kabul ediliyor.

    5-) bir de son bilgi... hemen herkes, uefa tahkim kurulu’nun iki kulübümüz hakkındaki kararı 15 temmuz 2013 pazartesi günü (yarın) açıklayacağını düşünüyor. görüştüğümüz üye ise şunu söylüyor: pazartesiye yetişmez, salı kesin açıklanır.

    --- alıntı ---

    kaynak: fanatik.com.tr

    edit: ibrahim akın'ın kumarı şikeden daha rezil görmesinden çok etkilenmişler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın