• 2
    sırf spor alanında ilerlemeyip milli takımda oynamadık diye mi ay-yıldız'a onun kadar emek veremediğimizi anlayamadığım eski galatasaray kaptanlarından forvet oyuncusu 9 numara hakan şükür'e söylenen sözdür.
    şahsen 31 mayıs'tan itibaren bi fiil aktif olarak malum sözün söylendiği efsanenin yaptığı '#başbakanımıkoruyarabbim' 'melih gökçek'in hashtagime yardım edelim' 'cnn yalan söylemeyi bırak acil rt pls' gibi çalışmalardan daha çok ay-yıldızlı bayrağıma katkı yaptığıma eminim. insanları geçmişte yaptıklarıyla korumaya devam edemeyiz. aldatan eski sevgilinin son yaptığı her şeyi sürekli unutalım, nasıl güzel mi ? en başından beri deniyor
    'zamanında biz de onun için bağırdık deli gibi gol atınca dönemin efsanesi kralıdır fakat şu an kraldan çok kralcı ve efsanedeki kötü karakterin yanındaki adamlardan biri rolündedir. sevenlerini üzdüysem kusura bakmayın ama galatasaray aşığı biri olarak daha 5-6 yaşlarında her maçta sizin için gol atan efsane dediğiniz bi adamın sizin yanınızda insanlar ölürken 'yalan ya yok öyle bişey taş çarpmıştır' demesi sizi nasıl etkiler bi düşünün. sizce hala ona efsane diyebilir misiniz ? şahsen benim karakterim şerefim bu kadarını kaldıramaz üzgünüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın