• 44
    kendisi kemal kılıçdaroğlunun sporla alakalı yaptığı saçma sapan bir yoruma olan tepkisini dile getirmiş. bazı sivrizekalı arkadaşlar da yumruklarını sıkıp tüyleri diken diken halde neredesiniz ey sözlüğe siyaset karıştırmayın diyenler diye bağırmaya başlamış.

    cevap veriyorum; öncelikle (bkz: recep tayyip erdoğan/#838700)

    bir siyasi liderin sporla ilgili yorumu veya eylemini elbette gelip burada eleştireceğiz. ama şu parti lideri atatürkü sevmiyor, şu parti lideri bölücü, şu parti lideri kemalist diye burada ağlamak ben ve benim gibilere saçma geliyor. bu farkı anlayabilmek lazım.

    ayrıca sözlükte siyaset yapmayan yazarlara ülkede gençler dövülerek öldürülüyor, sen ne biçim insansın niye birşey yazmıyorsun diyenlere bir çift lafım var.

    roboski'de 35 çocuk ülkemizin uçaklarıyla bombalandıktan sonra, daha iki hafta önce licede 18 yaşındaki medeni yıldırım öldürülünce sen gelip buraya bir satır birşey yazmıyorsan senin samimiyetine senin deyiminle küfür yok küfüre bile değmezsin. bu ülkede yıllardır özgürlüğünü isterken bunun bedelini canıyla ödeyen bir sürü insan oldu, bu olaylar yeni değil. emin ol senden daha çok üzülüyorumdur bunlara ama bunları yazmanın veya tartışmanın yeri "bence" burası değil. ben böyle düşündüğüm için de sen değil senin kralın bile bana tek bir laf edemez. imamın ordusuymuş, sen ne biliyorsun ulan benim siyasi düşüncemi, benim kim olduğumu? adamın sinirini zıplatmakta üstünüze yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın