• 1
    adam duruşmadan yetkin yok diye kovulmuş bizim satılmış medyada tek bir satır bile yazılmadı bu konuda. yaşanan bu rezilliğe gülsem mi üzülsem mi bilemedim demiyeceğim beter olsunlar beter...

    --- alıntı ---

    yıldırım başkan olarak yer almadı
    7 saat süren toplantı, 22:00'de sona erdi. duruşma başlar başlamaz isviçreli üye michel wuilleret, aziz yıldırım ile ilhan ekşioğlu'nun fenerbahçe'de yetkilerinin olmadığını söyleyerek salondan çıkmalarını talep etti. fenerbahçeli avukatlar buna itiraz etse de salonda sadece fenerbahçe'yi savunmakla görevli hukukçu ve yönetici deniz tolga aytöre, martens hukuk bürosu'nun görevlendirdiği 4 avukat, fenerbahçe'nin tahkim kurulu duruşması için özel olarak anlaştığı yunan volos takımının cas davasına bakan yunanlı avukat ile bu davalarda uzman abd'li bir avukat yer aldı.

    aziz yıldırım'ın tanıklığına şerh konuldu
    fenerbahçe hukuk heyeti bunun üzerine aziz yıldırım'ın başkan sıfatı ile değil de tanık sıfatı ile bulunduğunu belirtti. fenerbahçe'nin tahkim'deki duruşmasında hakimlik görevini üstlenen üçüncü üye hollandalı joseph maessen, yıldırım'ın isminin tanık listesinde bulunmadığını belirterek, bunu reddetti. fakat başkan eilers'in girişimiyle yıldırım'ın tanık olarak dinlenmesine karar verildi. maessen ve wuillert bu tanıklığa şerh koydu.

    --- alıntı ---

    http://tr.eurosport.com/...o3839045/story.shtml
App Store'dan indirin Google Play'den alın