• 6
    kendisini devlet sanan adamin sozudur. galatasaray'in ali sami yen spor kompleksi turk telekom arena'ya hicbir maddi katki vermedigini iddia eden bu kisi, tum masraflari kendilerinin (biz) yaptigini soylemistir. o biz dedigi de kendi cebi degil elbet. toplu konut idaresi. yani? kamunun parasi. tum stadyumlar gibi o da devletin.

    bu arada bir de ali sami yen stadi var tabii devlete verdigimiz. verdigimizden kastim iki bucuk sene once stattan cikarken ust hakkimizdan feragat etmemiz degil, yanlis anlasilmasin. ali sami yen stadini devlet yapmadi arkadaslar. o stadi galatasaray yapti. fakat sonra bakim masraflarinin altindan kalkamayinca devletten yardim istedi. devlet de "bakarim ama mulkiyeti benim olacak" dedi. bunu kabul etti galatasaray ve o arada yetmisli yillarda senelerce stadyumsuz kaldi, antremanlar icin bile istanbul'un semtleri arasinda mekik dokudu.

    stada konan devlet, sonra ust hakkini alan devlet, yuz milyonlarca lira kar eden devlet, sonra galatasaray'in bir allah kurusu yok! ne yok amk!
App Store'dan indirin Google Play'den alın