resim
Ali Adnan
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Irak
  • 62
    bir kaç madde ile ben de kendisi hakkında bir şeyler karalayayım.

    1. kendisi bildiğim kadarı ile türkmen asıllı ancak değilse de; problem değil. şöyle ki; 6+0+4 denilen garabet sistemde artı dört için müthiş bir isim. diyelim ki; on oyuncu da doldu, bu adamı aldın ama oynatamayacaksın. piyasası var, gerek ülke içinde gerek avrupa'da çok rahatlıkla kiralarsın.
    2.gencecik bir çocuk bu. mutlaka söylenmiştir daha önceki entrylerde lakin; tekrar etmekte fayda var. bu adam ırak u20 milli takımında bu kadar parladı, tahminen çok amatör bir ortamda yetişti. takım arkadaşlarının kalitesi, teknik ekibin tecrübesi ortada. başında fatih terim, scott piri, hasan şaş gibi adamlarla; önünde sneijder, selçuk, drogba oynarken tahminim o ki çok büyük bir gelişim kaydedecektir.
    3.son olarak; sikerim yapacağınız işi ulan! kerim frei, colin kazım, jem paul karacan türk statüsünde oluyor da; adı adnan olan adam nasıl yabancı statüsünde oynar. burnumuzun dibinde oturuyor lan adam. hayret bir şey ya!

    evet, söyleyeceklerim bunlardan ibaret. umarım alırız bu çocuğu. orta doğu'nun yetenekli çocuklarının zaten avrupa ile tanışacakları adres galatasaray olmalı, zamanında ali daei de içimde ukte kalmıştı. bu arada; demek ki söyleyeceklerim onlardan ibaret de değilmiş. neyse; çenem düştü sözlük. epeydir futbol konuşacak hal ve ahval içerisinde değilim, fırsatını bulunca gevşedi tabii kasnaklar.

    hadi eyvallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın