resim
Ali Adnan
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Irak
  • 61
    ali adnan'ın bütün maçlarını* , dignenin de sanırım 2 ya da 3 maçını izledim. şöyle söylemek gerekirse;
    *bir kere hiç detay vermeden net söyleyeyim digne ali adnan'dan iyi oyuncu. hani bunu tartışcak bi durum söz konusu değil. ama şu iki durum ali adnan - digne konusunda önemli;
    -digne'yi alamazsın. yani şöyle alamazsın, tabi ki basar parayı alırsın ama, bütün dünyanın sol bek sıkıntısı çektiği bi piyasada, fransada monaco ve psg varken, digneyi almak gerçekten mucize olur.
    -ali adnan iyi bir bek, bak süper demiyorum, iyi diyorum, potansiyeli var diyorum, he şu hali bile 3 balta gücündedir. ve hatta,çok sevdiğim riera'dan savunma ve hız olarak daha iyidir. tabi ki riera gibi oyun kurma yeteneği yoktur muhtemelen. muhtemelen diyorum çünkü ırak u-20 de takım oyunu ile ilgili bişey söylemek zor malum oyuncu kalitesi etkilidir takım oyunu için. ki burda dikkat edilmesi gerkeen bir diğer husus, ırak'ta o şartlarda bu kadar kendini geliştirmiş bir genç, daha modern şartlarda, scott piri ve fatih terim ile, çevresinde önemli yıldızlar ile çok daha fazla şeyler başarabilir. çünkü adam futboldan zevk alıyor bariz şekilde benim bu adamda en çok ilgimi çeken özellik belki de bu.

    eyyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın