• 15746
    "geçen sene beklentilerin aşağısında kaldığımın farkındayım. hocamla konuşmamda bunu o da söyledi. bu sene benden daha çok şey bekliyor. çok daha fazla şey bekliyor. biz de gereken çalışmaları yapıyoruz. çalışmalara başladık. inşallah geçen senekinden çok fazla iyi şey verebileceğimi söyleyebilirim. evet geçen sene istediğimi sahaya yansıtamadığımın farkındayım. bir önceki sene gibi oynama adına çok fırsat gelmedi. ama yine de elimden geleni yapmaya çalıştım. takıma katkı yaptığımı düşünüyorum. ama benden beklenen çok şey var. inşallah bu sene hepsinin karşılığını vermeye çalışacağım."

    "en fazla eksiğimin olduğu yer vücudumla ilgili, kuvvet sorunum var. a takıma çıktığımdan beri bunun farkındayım. bu eksikliği maçlarda görüyor ve hissediyorum. scott piri ile konuştum, bana özel bir program verecek. koşarak bu eksiğimi kapatmaya çalışıyorum. ama bunu çok fazla da saha içinde hissediyorum. çalışarak en yakın zamanda bu eksikliklerimi kapatacağıma inanıyorum."

    "ben bu transfer haberlerini gördüm. ama kulüpten duyduklarım doğrultusunda böyle bir şey hiç olmamış. söylediler kulüpten, eğer hocamız böyle bir şey istemiş olsaydı tabii ki düşünürdüm. ama böyle bir şey olduğunu hiç aklıma getirmedim. imkan verildiği sürece elimden geleni galatasaray için yapacağım."

    (bkz: emre çolak)
App Store'dan indirin Google Play'den alın