• 241
    doping skandalları patladığından beri ortada görünmeyen bakan? çıkıp diyemiyor, çuvalladık, insanları at gibi koşturup, madalya hırsından kobay farelere dönüştürdük, türk halkından özür dileriz, istifa ediyorum diyemiyor. muhtemelen hayatı boyunca spordan anladığı bostancı sahilinde yürüyüş yapmak olan, kanal 7 muhabiri adamın spor bakanı olması bile ülkenin çarpık düzeninin özetidir.

    ne yapıyor bu bakan, padişahına yalakalık yapıyor, vazifesi olmayan konulara karışıyor, milli takım teknik direktörü hakkında gitmeli diye yorum yapıyor. * . yabancı sınırı azalmalı diyor, şikeyi örtbas ediyor, türk telekom arena açılışında tepkilerini demokratik yönden ifade eden, rahmetli başkanlarına hakaret edildiğinde bile edepli olan taraftara twitter'dan hakaret ediyor. tabi bu adamın bir maşa olduğu gerçeği değişmez o ayrı ama başımızda bulunan zihniyetin en büyük örneğidir.

    ondan sonra gasol siyasete girme, ulan nasıl girmeyelim? şu konulardan kafamızı kaldıralım, spor işine bakalım diyoruz karşımıza orada da çıkıyorlar. avrupa'da başarılı olmak istiyorum diyorum, bayern munih ile başa baş oynamak istiyorum diyorum, adam son derece çağ dışı bir zihniyetle yabancı sınırını dayıyor, gerekçe milli takım başarılı olsun. milli takım ne halde? papua yeni gine'nin altında amk dünya sıralamasında. milli takımın teknik direktörü kim? mahalle bakkalı emanet edilemeyecek, mevkisinde bulunmasının nedeni az çok belli olan bir çapsız. abi bu insanlar nasıl kafayı yemesin lan?
App Store'dan indirin Google Play'den alın