• 641
    adalet şirazesi kaymış moderasyondur. bazı yazarlara fazlasıyla imtiyaz tanımaktalar. t a a r a b t denen yazar örneğin. yekta kurtuluş üzerinden kemalistlere, atatürkçülere geçirirken yazmaya devam ediyordu, ultra demokrat moderatörler ve bu yazarın yancılarının nedense sesleri çıkmadı . bu yazar her girdisinde altan alta insanlara, ideolojilere geçirirken korundu, korunmaya devam etti. sayfalarca yazdık, bu adam kötü niyetlidir. bu sözlük de bu yazarın babasının çiftliği, ego şov yaptığı bir yer değildir.

    bir de diğer meseleye gelelim. nick altı olayı. nick altı kavgalarını istemiyoruz diyorsunuz, eyvallah . aynı şahıs benim nick altıma gelip hakaret ettiğinde, bok gibi yazıyor dediğinde , bir yaptırım uygulandı mı? hayır. ahanda halen duruyor o nefret kokan saçmalığı. #1239319 şimdi aynı yazar gene mağdur rolünü oynayıp, hakan şükür üzerinden insanlara laf atıyor, galatasaraylılıklarını ölçüyor, bunu tamamen tahrik içeren uslubu ile yapıyor. e benim güzel kardeşim hani siyasete karşıydın? hani galatasaraylılık siyaset üstü bir kavramdı? kim oluyorsun da beni sorguluyorsun?

    bütün bunların olduğu ortamda no way out nickli yazar arkadaşımız ceza alıyor, nedense beş saat sonra cezasının sözde nedeni açıklanıyor. neredesiniz abi beş saattir? bu dakikadan sonra kim ciddiye alır sizi?

    gezi parkı olayları başladığında, kopardığınız yaygaraya sokayım diyenler ceza almazken, iş terazinin diğer tarafına geçince fazla cüretkar oluyorlar. hakan şükür başlığını yoruma kapamaları bile gösteriyor zihniyetlerini.

    millete ceza veriyorsunuz, bir ay cezalı kalıyorlar, bir mail yolu ile neden ceza aldığı yönünde bir bildirim bile yok. komik gerekçeler. ayıptır. demokrasi anlayışları bu açıdan çok benziyor birilerine, neyse o birilerini yazınca, aman siyasete girmeyin, aman buna girmeyin diyorlar. insanları mağdur ederken mağdur edebiyatı yapmayı çok güzel biliyorsunuz.

    neyse ünal aysal'ın dediği gibi ya kararlarını değiştirmesi , ya da komple değişmesi gereken moderasyondur. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın