• 15735
    “yoğun tempoda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. imkânlarımız, antrenman sahalarımız çok güzel. bu tempoyu devam ettirerek sezona en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. ne kadar yorgun olursanız, olun; neşenizi kaybetmemeniz gerekiyor. kampta da güzel sohbetler ediyoruz, birbirimizle şakalaşıyoruz. güzel bir havamız var. zaten böyle olması lazım. antrenmanların sonunda herkes yorgun olduğundan odasına çekilirse, kamp sıkıcı bir hâl alır. birbirimize karşı neşeli olduğumuz için keyifli geçiyor kamp.''

    “her sezonun bir öncekinden daha zor geçeceğini hepimiz iyi biliyoruz. başarıya devam etmemiz için çalışmamız gerektiğinin farkındayız. geçtiğimiz sezon şampiyonlar ligi’ndeki çeyrek finalden sonra avrupa’da daha da ileri gitmek istiyoruz. bunun bilincindeyiz. her şey iyi gidiyor. yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak şampiyonluğu tekrar yakalamalıyız. önemli olan da avrupa’da başarı, çıta yükseldi. üzerimizdeki sorumluluklar arttı. geçen yılın üzerine koyarak başarılı neticeler almak için mücadele edeceğiz.”

    “türkiye’de bir ilki daha başarmak istiyoruz. galatasaray, ilklerin takımı olduğu için bunu da biz yapmalıyız. dördüncü yıldızı takmak için elimizden geldiğince çabalayacağız.”

    (bkz: sabri sarıoğlu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın