• 15730
    "her şeyden önce buraya güvenli bir şekilde buraya geldiğimiz için tanrı'ya şükretmek istiyorum. taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. buraya gelince bizi karşıladılar. bizi yalnız bırakmadılar. onun haricinde neden ingiltere'de olduğumuzu herkes biliyor. bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. çok önemli, çok zor bir sezon bizi bekliyor. o yüzden konstantre olmuş bir şekilde yeni sezon hazırlıklarımız devam ediyor."

    "iki sendir galatasaray'dayım. iki senedir kazanılmış iki şampiyonluk var. kendi kişisel amacım tabi ki galatasaray'da önümüzdeki sezonda da şampiyonluk yaşamak. takım içinde bütün herkesin odaklandığı hedefte bu tabi ki. bundan önceki yaşadığımız şampiyonluklar içinde tekrardan şükretmek istiyorum. bu sene mutlaka hem bizim için hem galatasaray için, bütün takımlar için çok zor bir sene olacaktır. bir önceki seneden daha zor geçecektir. o yüzden bu seneye en iyi şekilde hazırlanıp hem takım olarak hem de bireysel olarak bir şampiyonluk daha istiyorum."

    "chedjou'nun transferi bize mutlaka çok önemli bir güç katmıştır. kendisi çok iyi bir futbolcudur. zaten galatasaray'a geliyorsanız, galatasaray'da oynayacaksanız mutlaka iyi futbolcu olduğunuz için, hak ettiğiniz için burdasınızdır. diğer taraftan takım kendisini çok iyi şekilde karşıladı. tabi ki benim, dany'nin, drogba'nın olması aynı zamanda amrabat'ın olması yani bir çok afrika'lı futbolcunun olması ona bu adaptasyon sürecinde en iyi şekilde yardımcı olacaktır. biz de bütün takım arkadaşlarımız gibi, takımdaki herkes gibi onun arkasındayız, destek veriyoruz."

    "yabancı oyuncu konusu hakkında fikrimiz var hocamızla da bunun konuşmasını yaptık mutlaka sonuçta artık alınmış bir karar. bu saatten sonra değiştirmek zor ama öteki taraftan tabi ki en önemli olan herkesin elinden geleni en iyisini yapması kim oynarsa oynasın bu çok önemli değildir, önemli olan galatasaray'ın başarısıdır, çünkü kazandığınız zaman takım olarak kazanıyorsunuz kaybettiğiniz zaman ise yine aynı şekilde takım olarak kaybediyorsunuz. burada tabi ki mutlaka yabancıların işi daha zorlaşmış olabilir ama önemli olan kendinize inanmanız kendinize güvenmeniz ve her şeyden önce tanrıya inanmanız. çünkü en son kararı en son sözü o söylüyor. az önce de belirttiğim gibi biz elimizden geleni yapacağız. önemli olan galatasaray'ın başarısı."

    (bkz: emmanuel eboué)
App Store'dan indirin Google Play'den alın