• 17
    dünyanın pek çok klübü , ilişkili olmadıkları renklerde özel formalar hazırlattırıp giyiyorlar beyanatına; "hımm, tamam o zaman,iyiymiş öyleyse" diyecek değilim.
    ama böyle diyorum diye sarı ve kırmızıdan uzak formalara külliyen karşıyım da sanmayın. diyeceğim şudur ki, herşeyin olduğu gibi bu forma meselesinin de bir ayarı, bir kararı olmalıdır.

    turuncu makul bir denemeydi. aynı şekilde gri ve siyah da denenebilir. değişikliğe açığım da, yok çingene pembesiydi, yok fuşyaydı, yok montpellier moruydu, yok cenevre şafağıydı gibi uçarı girişimleri de tasvip etmiyorum.

    rahat giyinen, gençliğinin ikinci devresinde bir adam olarak, mor renkli tişörtler giyerim, hem de keyifle. ama forması mor olan takımları izlerken gözümü birşeyler tırmalıyor gibi düşünüyorum.
    "erkek adam mor,pembe giymez" mottosuyla alakam yok yani. ama formasını yapsak bizim takıma yakışmayacak eminim. estetik olarak iyi olmayacak, çok belli.

    düz sarının köküne kıran mı girdi? kaç zamandır beklerim. liverpool bile giydi, biz ön tarafında yarım metrekare show tv reklamlı forma günlerinden beri düz sarı bir forma giymedik. ne işin var lilayla, eflatunla? düz sarı yaptırıverin olsun canım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın