resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3430
    fatih terim'in istediği adamları almıyor, transferleri geç yapıyor diye eleştirilen başkanımız. ayıp be kardeşim. amrabat'ta ısrar eden kimdi? riera'da ısrar eden kimdi? yiğit gökoğlan, sercan yıldırım, furkan özçal gibi balon adamları takıma katalım diye ısrar eden kimdi? fatih terim. ee hani başkan fatih terim'in istediği adamları almıyordu? bunları ünal başkan kendisi mi aldı takıma? içeride neler olup bittiğini bilmeden sallamak gerçekten çok kolay. bilmiyorsunuz sürekli telefonda konuştuklarını, futbolda fatih terim'den habersiz tek bir adımın atılmadığından haberiniz yok, içi boş ve anlamsız eleştirileri yazıyorsunuz burada.

    burada kimseye şunu konuşma, şöyle yazma deme hakkına sahip değilim. ancak; yıllar sonra galatasaray'ın başına dünya ile entegre olmuş, ufku geniş, vizyonu yüksek bir adam gelmiş. akıllı hamleler yapmış ama işte böyle eski kafalı adamlar tarafından boş beleş konular yüzünden eleştiriliyor. yok fatih terim'i dinlemiyor. yok transferleri geç yapıyor bilmem ne. ulan, kulüplerin asıl hedefi değerlerini korumak, itibarlarını yükseltmektir. transfer yapmak, har vurup harman savurmak değil. tamam para kazanıyoruz ama bunu çarçur edip riske de girmeyeceksin. çünkü hala, sağlam bir mali durumun yok. evet, kötü değiliz ama çok iyi de değiliz.

    ne çabuk unuttunuz uefa ön elemesinde elendiğimiz günleri? bizimle 'cimbom kümeye' diye kafa bulanları ne çabuk unuttunuz? ne çabuk unuttunuz, 3.sınıf vasıfsız futbolcuların doldurduğu galatasaray takımlarını? ne çabuk unuttunuz şikeci başkanlar ile ''kanka'' olan eski başkanları? ne çabuk unuttunuz ulan o eziyet dolu günleri? sırf o günleri bizlere unutturdu, bizim itibarımızı yeniden hak ettiği yere çıkarttığı için bile gözümde ''efsane'' başkandır. bu adam daha geldiği ilk gün güven verdi, galatasaray'ı hak ettiği yere çıkaracağız dedi. ve yaptı. zamanla her şey daha iyi olacaktır. inşallah küsmez. inşallah, bırakıp da gitmez. inşallah eski kafalı, at gözlükleri ile dünyaya bakan kişilere kurban gitmez. yoksa eski kederli günlere dönmek, hiç uzak değil..

    ben burada başkan'ın avukatlığını yapacak değilim. ancak öyle içi boş ve anlamsız yerlerden vuruluyor ki kendisine, savunmazsam kendimi suçlu hissedeceğim. son günlerin popüler tabiri ile başkanı eleştirenlere ''yedirmeyiz!'' diyor, kendisine buradan bir taraftar olarak yürekten sevgilerimi ve çok çok büyük saygılarımı yolluyorum. allah seni başımızdan eksik etmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın