resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4452
    (bkz: selçuk şahin)
    (bkz: ibrahim toraman)
    türkiye'nin en iyi yerli iki sağ bekinden birisidir. dersinki, sallasan sağ beke çarpıyo memleket sağ bek kaynıyo uuu uuu uuu o kadar çok sağ bek var ki en iyi iki tanesinden birisi bizde. şaka gibi yaa.
    geçen yıl kombinemi yenilediğim gün harcamalarım gözümün önünden fırıl fırıl geçerken bu adamla sözleşme yeniledik biz. yok yok benim param ona gitmiyo, kesin semih kaya'nın selçuk inan'ın hesabına yatırcaklar diye diye uyuttum kendimi. geçen ay yine yeniledik kombineyi, yalan doğru bu sefer de sabri reyizin aldığı ferrarinin haberi çıktı karşıma bikaç hafta sonra. herhalde yalan haberdir dedim, sahip olduğu diğer araçlarda yazıyodu haberde. yok yok değildir yalan haberdir dedim geçtim. zaten bu seneki kombine parası wesley'nin ve drogba'nın maç başı ücretlerine gitmiş kaynak sağlam.
    ama ne olur bu sene yabancı oyuncu oynatıcam diye şu adamı kadroya sokup eboue'yi kesmeyelim ya. s.ktiğiminin yabancı sınırlaması bari buraya kadar ulaşıp zarar vermese. zaten eboue gidecek yine afrika kupasına, ondan sonra ahlan vahlan geçecek yine maçlar.

    not: lütfen haksızlık etmeyelim. türkiye'nin en iyi yerli sol beki bizde haaaa. (bkz: hakan balta)

    edit: capone35 uyardı, afrika kupası yazın oynanacakmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın