• 33
    bizim memlekette ırkçılık yok deyip dururlar. derler ki biz zencileri severiz. zenci demek bile hakarettir bilmeyiz ama zencileri severiz. evet siyahi kardeşlerimizi severiz çünkü bizim memleketten değiller, burda bir köyleri olsa onları da sevmeyiz ama yok işte. kürdü sevmeyiz. niye? çünkü kürtler terörist. ermeni sevmeyiz. niye? çünkü ermeniler bizi sırtımızdan vurmuş, soykırım yapmadığımız halde bize soykırımcı demiş falan. alevileri de sevmeyiz. niye? e müslüman değiller, camiye gitmezler, fazla aydınlar. yakarız, kapılarına çarpı işareti koyarız falan. yahudiler? küfür etmek için birine yahudi gibisin deriz mesela. daha uzatırız da neyse.

    şimdi bu arkadaş gezi parkındakilere ermeni diyerek hakaret etmiş. ben ermeni değilim ama olsam bu öküz beni sevmiyor diye üzülmez aksine gururlanırdım. çünkü eğer bu öküz beni seviyorsa bende bi problem var demektir. bu ve bunun gibi öküzlerin aldığı madalyalar da kazandığı başarılar da umrumda değil.

    gezi parkındakilere değil kazlıçeşmedekilere de aynı şekilde hakaret etseydi aynı şeyleri yazardım. aslında hakaret etmesine değil ermeni'yi hakaret olarak kullanmasına kızılmalı. ermeni'yi hakaret olarak kullanan öküzlerle aynı oksijeni soluğum için utanıyorum. avrupalılar da birbirlerine hakaret ederken türk gibi, barbar türk tarzı şeyler kullanırlar. onlar da öküz sen de öküzsün kardeşim!

    not : öküz hayvanıyla ilgili bir sıkıntım yok, bu arkadaşa nasıl hitap edeceğimi bulamadım ondan kullandım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın