• 57
    kötü kokular geliyor ne yazık ki adadan. bunu söyleyen adnan öztürk olmasa çok kaale almazdım ama işler ciddi ne yazık ki.

    --- alıntı ---

    "seçim günü gstv izlerken lisemizin bahçesinde gördüğüm bazı manzaralardan fazlasıyla rahatsız oldum. mustafa sarıgül, mehmet koçarslan, inan kıraç ve ünal aysal'ın sürekli gayet samimi resim vermeleri de beni çok üzdü. koçarslan ile (galatasaray kulübü) yıllardır davalıyız ve davalı olduğumuz bir kişi ile bu kadar içli dışlı olmayı ben kaldıramam.
    beni esas çileden çıkartan nokta, ada'nın işletmecisi mehmet koçarslan'ın, ocak ayında 256 üyenin aidatını toplu olarak yatırdığını duymam oldu ve bunu sicil kurulu başkanı serdar eder'den de teyit ettim. artık, başkan her ne kadar tersini söylese bile, seçim hazırlıklarının ocak ayında başladığının teyididir toplu aidat ödeme... başkan adayı olmaya hazırlandığım dönemde, ada'nın kontratının iptal edilmesi yönünde hayrettin kozak ile beraber çalışmıştım ve kontrat genel kurul tarafından 2010'da iptal edilmişti. mahkemeye giden ancak nedense bir türlü sonuçlanmayan davada, galatasaray avukatlarının davayı sürekli uzatma yolunda çalıştığını duyunca zaten şüphelerim artmıştı.
    ünal aysal, inan kıraç ve bazı yöneticiler ada'nın bir sene daha koçarslan'da kalmasında ısrar ederken ben buna karşı çıktım ve bazıları ile ciddi sürtüşmem oldu. mahkeme ne kadar uzarsa uzasın, kontrat mayıs 2014'te son bulacağı için kontratı uzatmak isteyenlerin acele etmesi doğaldı. ada, 2006 yılından beri senelik 400 bin dolardan kira karşılığı mehmet koçarslan tarafından işletiliyor. yaptırdığım resmi değerleme çalışmasından çıkan rakamın sadece restoranlar için sponsorluk- reklam hariç yıllık 3 milyon 600 bin dolar olduğunu galatasaray'ın bu işten sadece maddi olarak çoktan 20 milyon dolar zararı olduğunun gerekli ortamlarda ısrarla söyledim ve resmi olarak yazdım, ama hiçbir şey değişmedi.
    galatasaray'ı 9 senede 20 milyon dolar zarara uğratacaksın, kulüple mahkemelik olacaksın, toplu aidat yatırıp kulüp içi politika yapacaksın, seçimlerde de şen şakrak kulüp başkanı ve eğitim vakfı başkanı ile zafer kutlaması yapacaksın... bunu benim kaldırmam mümkün değil..."

    --- alıntı ---

    http://www.sabah.com.tr/...uadanin-ayipli-resmi
App Store'dan indirin Google Play'den alın