• 6827
    olur da gezi parkı ile ilgili girdiler siyasi içerik diye silinirse tüm zölük olarak çok büyük ayıp etmiş oluruz. ulan biraz empati kurun be arkadaş bu kadar mı körsünüz. insanlar orada parçalı formasıyla günlerce yaşadı, hiçbir siyasi düşüncesi yoktu. geçirdi sırtına drogba formasını, kurdu çadırını gezi'de haksızlığa karşı çıkı. yeri geldi selçuk inan formalı kardeşim yere düşen alex'i kaldırdı. diğer taraftan 4 numara frenandes forması giyen çarşılı kardeşlerim semtindeki haksızlığa dayanamadı destek verdi masum insanlara. yine fenerli bir kardeşim drogba posteri asmak için akm'nin bilmem kaçıncı katına çıktı herhangi bir güvenlik önlemi almadan. 10 numarabatallakanayan yarasını carşı atkısıyla sardı, hatta zokora formalı laz dostum 5 numara emre ile yemeğini paylaştı.

    aklıma gelenleri sayamaya devam edeyim tek yumrukkırmızı karanfiller dağıttı taksim meydanında. unutma ama hepsinde parçalı forma vardı. çare drogbayazdı istanbul'un tüm semptlerinde hatta ben bursa'da bile yazdım evmin önüne.

    ve şimdi sen kalkmış diyorsun ki bunun sözlüğümüzde yeri yok, bu kadar mı körsün arkadaşım, bu kadar mı sığ senin düşüncelerin. gözünün önünde yaşanan bu devrimi nasıl göremiyorsun.

    sana bir şey söyleyeyim mi arkadaşım asıl senin bu sözlükte işin yok. senin gibiler yüzünden biz deplasmana gidemiyoruz, senin gibiler yüzünden çoluğu çocuğu, sevgilimizi maçlara götüremiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın