resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3320
    takım bugün sezonu açtı. sezon açılışına katılan oyuncuların istisnasız tamamı(u: albert riera, aykut erçetin, ceyhun gülselam, emmanuel culio, emmanuel eboue, emre çolak, eray işcan, erman kılıç, furkan özçal, hakan balta, hamit altıntop, kazım kazım, mehmet batdal, nordin amrabat, sabri sarıoğlu, semih kaya, sercan yıldırım, yekta kurtuluş, yiğit gökoğlan) ya milli takım forması giymeyen isimler, ya da milli takımda oynasalar dahi yakın zamanda maça çıkmamış oyuncular. yani kısaca lig bittikten sonra hiçbir şey yapmamış futbolcular.

    sezon açılışına katılmayan ve sezonu 1 hafta sona ingiltere'deki kampta açacak oyuncular(u: aurelien chedjou, burak yılmaz, dany nounkeu, fernando muslera, johan elmander, selçuk inan ve wesley sneijder) ise lig bitmesine rağmen milli takım formasıyla maçlar yapmaya devam etmiş isimler, haliyle bir süre daha antrenmanlara devam ettikleri için bu 1 hafta ek tatil kendilerine verildi ki hak ettiler kesinlikle.

    tek istisna didier drogba... ne bugün sezon açılışına katıldı, ne de lig bittikten sonra milli takım kampındaydı.

    büyük futbolcu, büyüklüğüne lafım yok ama bu gibi imtiyazlı durumlar beni rahatsız ediyor. inşallah çok geçerli bir sebebi vardır ve keyfi değildir bu ek tatil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın