• 21
    siyasi iradeyi rahatsiz edecek turden bir yonetici oldugu kesin.

    adnan polat'in ibra edilmedigi kongrede yaptigi konusma muthisti. ordaki yuzlerce insanin soylemek istediklerini 4 dakikada catir catir soyledi. daha birinci dakikasina geldiginde tarihi bir konusma yaptigini anlayabiliyordunuz. sadece dinlerken bile anlayabiliyorsunuz, bu durust bir adam, haksizliga ses edecek, boyun egmeyecek, hani cok sevilen "adam gibi adam" lafi var ya, o tur bir adam mehmet karli.

    bir not duseyim burada. bu konusmayi yaparken icindeki o atesi, heyecanini kontrol etmekte biraz zorlandigi, basit tabirle biraz fazla gaza geldigi anlar oldu. insan kendi hayatinda, etrafinda boyle insanlar olsun ister her daim.

    ama kurumlar baska seyler. baskanlik bambaska bir sey. kulupten bagimsiz olarak, kurum olarak baskanlik sakinlik gerektirir. en zor anlarda, en buyuk haksizliklarda bile sakin kalmayi gerektirir. kisisel gorusumdur, bu sebepten galatasaray'in baskan portresi unal aysal gibidir, faruk suren gibidir. sorunu yonetmek, bunu yaparken guler yuzle yapabilmek cok cok onemli ve gerekli bir meziyettir. misal adnan ozturk bu yuzden baskanliga hazir degildir, zira hala cok sivridir.

    zaten kendisinin baskan olma gibi bir hevesi oldugunu da sanmiyorum, bu yuzden biraz bos konustum aslinda. ancak muthis bir yonetici olacagindan suphem yok. sadece galatasaray'in degil, bu ulkenin de mehmet karli gibi insanlara o kadar ihtiyaci var ki.

    saygilar hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın