• 408
    evet cesaret ettikleri şeyler kolay şeyler değil. ancak şunu düşünsene bi. senin doğduğun büyüdüğün çocukluğunu gençliğini harcadığın sokaklara, aşık olduğun renklerin topraklarına nefret duyduğun insanlar saldırıyor. sen korumaz mısın oraya? sen savunmaz mısın? peki bu arkadaşların beşiktaş gümüşsuyu taksim hattı dışında bi etkinlikleri oldu mu? kendi toprakları için çok güzel savaştılar sözüm yok. ancak ali sami yen stadı ayakta olsa ve eski açık carrefour civarında bi polis atağı olsa ben son nefesime kadar savunurdum.

    abartılacak bişey yok. sadece üstlerine düşen vazifeyi kendileri yerine getirirken emsalleri yerine getirmedi o kadar. reklamlar da bitti. hadi filme geri dönelim. ebouye muz atan, imparatora ali sami beye sövenleri, şerefsizsin galatasaray, kümede kal galatsaray diyenlerin suratına şağlağı avrupada ülkemizi temsil ederken açacağımız bol şike içerikli pankartlarla vuralım.

    adamlar iki taş attı ne reklam yaptı. bi düşünsenize es kaza avrupada başarılı olup hatta kupa aldıklarını. çıldırırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın