resim
Jefferson Agustín Farfán Guadalupe
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:39
Boy:1.78
Uyruk:Peru
  • 63
    5-6 milyon euro ve makul bir yıllık ücretle alındığında gayet de mantıklı transferdir.

    neden mi? gel abicim.

    tamam eyvallah 4-3-1-2 oynuyoruz güzel de. türkiye'deki rakiplerimiz gibi 40 maç yapmayacağımızı unutmamak gerek. hatta 40 maçın üstüne avrupa'da öyle maçlar oynayacağız ki avrupa'daki o 6 maç hatta umarım 10-12 maç, ligdeki 40 maça bedel.

    tek sistem , tek taktik, hep aynı 11'le mi çıkacağız maça. tabi ki hayır. zaten dikkat edilirse şampiyon olduğumuz son 2 yılda da başladığımız taktikle bitirmedik sezonu. yıl içinde farklı varyasyonlar denedik.

    cepte.

    zaten yoğun maç trafiğinde yorulmalar , sakatlıklar mecburi değişiklikler sebebiyle de taktik değiştirmek gerekecektir.

    yılın son 4 haftasında rahattık , sneijder'in sakatlık problemi bize bir sorun yaratmadı. ama puan farkı 1-2 olsaydı yaratabilirdi de. o zaman da sneijder yerine yekta mı oynasa yoksa farfan'la oynayıp kanat varyasyonları da mı elimizde bir güç olsa. bu da düşünülmeli kesinlikle gelmesi gereksiz demeden önce.

    elimizdeki tek kanat oyuncusu amrabat. o da çok eleştiriliyor , eleştirileri de hak ediyor; ama tek kanat oyuncumuz o. en hızlı oyuncumuz da o. o kadar eleştirilen amrabat bile yıl içinde bazı maçların kaderini değiştirdi.

    çok fazla eleştirdiğimiz adam olmaz, kanat değil dediğimiz aydın bile geldi son dakikada attı golü braga'ya üst tura çıkardı bizi.

    heh işte farfan gerçekten kanat oyuncusu.

    keita geldi yuh dedik. adam tozunu attırdı ligin. tee evvelden ribery geldi fener' 5 attık.

    e bu adam da yıllardır almanya'da oynamış hızı gücü kuvveti yerinde. gelir , çok da yararlı olur. asistini de yapar, golünü de atar.

    sonuç: makul ücrete gelsin, ön yargılar kalksın. azıcık sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın