resim
Jefferson Agustín Farfán Guadalupe
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:39
Boy:1.78
Uyruk:Peru
  • 62
    transferinin gerekli olup olmadığı konusunda ciddi kararsızlık içine düşüren futbolcudur. hızlı, çevik ve teknik olduğunu onu yakından takip etmesek de her saniyesini bile içimizde yaşadığımız schalke maçlarında gördük.

    peki farfan gerçekten aradığımız oyuncu mu? şu anki sistemimize göre hayır. amrabat'lı kanat denemelerimiz pek tutmadı. sneijder'i kanata kaydırma denemelerimiz hiç verimli olmadı. şimdi yeniden kanatlı bir sisteme mi geçeceğiz acaba?

    aklıma şu geliyor. muhtemelen pek çoğumuz hatırlayacaktır. şampiyonluk maçımızdan sonra selçuk ve burak'ın katıldığı pazartesi futbolu programına fatih hoca telefonla bağlanmıştı ve burak gelecek yıl çok daha farklı şeyleri yapan, bir maçta 12 km koşan bir oyuncu olacak demişti.

    acaba 4-2-1-3 sisteminde 2 kanat forvet solda burak, sağda farfan önlerinde drogba şeklinde bir kurgusu mu var fatih terim'in?

    şimdi en başa dönüyorum, oturmuş ve geçtiğimiz sezonun 2. yarısında çok verimli olmuş bir sistemin bozulması taraftarı kesinlikle değilim. bu yüzden farfan'ın transfer durumu kesinleşene kadar aklımda soru işaretleri dolanmaya devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın