resim
Jefferson Agustín Farfán Guadalupe
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:39
Boy:1.78
Uyruk:Peru
  • 61
    fatih hoca'nın böyle her dönemde depreşen takıntıları vardır. şimdi de kanat hastalığı takıntısı ile karşı karşıyayız.
    takım kanatlara dayalı bir oyun mu oynuyor? hayır.
    özelliler sneijder'in ve drogbanın takıma katılması ile birlikte ideal savunma-hücum dengesini kurmuş ligin ilk yarısında rezalet ve ızdırap veren futbolun ardından hem ligde hem de avrupa'da gayet güzel maçlar oynamış bir sistem ve takım ortada iken; üstelik sneijder ve drogba'nın belki de %50 verie bile ulaşmamaları rağmen ve gelecek sene çok daha kuvvetli ve fit halleri ile mevcut sistemde daha katkı verecekleri aşikarken benim anlamadığım ne skime gidip de tonla para verip kanat oyuncusu alınmaya çalışılır.

    amrabat, kazım, yiğit gökoğlan denemeleri fiyasko ile sonuçlandı. amrabat'tan yediğimiz kazık orta da iken şimdi de gayet ortalama bir oyuncu olan 29 yaşında farfana 10 milyon € bonservis artı bir sürü para vermek veya nani, di maria vs.. gibi adamların peşinden koşmanın mantığı nedir abi? diyelim ki aldın farfanı, naniyi hatta arda'yı.

    nasıl oynatacaksın? kim yedek kalacak? saat gibi işlemeye başlayan 4-3-1-2 canavar sistemin var. yapacağın belli sistemle ve dizilişle oynamadan 3 tane pozsiyona daha iyilerini getireceksin bu kadar basit. stoper, sol bek ve sağ iç. stoper aldın. sol beke al bir de hamit'in yerine daha iyisini alabiliyorsan al. ayrıca melo'yu alamamak gibi de bir maceraya girişme artık.

    gökhan inler kim? 12 milyon € edecek ne yapmış bu adam. elinde melo gibi savaşçı, oyuna, takıma, skora, selçuka, taraftara, camiaya bu kadar etki eden başka bir oyuncuyu değil 6 milyon €'ya 16 milyon €'ya getir ben bir daha izlemem maç falan. geçen sene aynı boku yedik. aynı senaryo şimdi tekrarlanıyor. 1-2 milyon € için işi bu kadar uzatmak ve melo'yu yine kampa kadar bitirmemek neyin nesidir? hangi yönetici kurnazlığıdır.

    ama onun biz gidelim kerim frei, cem karacan gibi saçma sapan ne idüğü belirsiz gutbetçilerle geldiğinde tüm dengeleri, sistemi kökünden oynatacak bir sürü pahalı kanat oyuncularının peşine yatalım.

    abi kanadı aldın diyelim. 4-2-3-1'e dönmen lazım. o zaman burak mı drogba mı yedek kalacak? sneijder hiç sevmediği sola mı kayacak? ortada 2 oyuncu ile kaldığında orayı kontrol edebilecek misin?

    ben anlamıyorum arkadaş. al işte abi chejdou, melo, carlinhos bir tane de iyi orta saha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın