• 785
    25 haziran 2013'de ntvsporda 26 haziran 2013'de fanatikteki yazısında "bir fenerbahçeli olarak" cümlesini kullanarak ilk defa delikanlı davranmıştır. tamam fenerbahçeli olduğunu zaten biliyoruz da üstüne yapıştırılan objektif elbisesini hiç bir zaman taşıyamadı. yaptığı yorumlarda olaya hep fenerbahçe penceresinden baktı, hatta bence söylediklerinin kahvehanede herhangi bir fenerlinin söylediklerinden tek farkı küfürsüz olmasıydı. hiç bir zaman bir (bkz: uğur meleke)olamadı.

    ben (bkz: türk spor basını)nı pek ciddiye almam. söylediklerinin çoğuna inanmam. zaten çoğunun vasatın altında zekaya sahip olduğunu düşünüyorum. yalnız beni en çok sinirlendiren adamlar objektiflik maskesi takmış holiganlar oldu hep. yıllarca (bkz: rıdvan dilmen) "abi çok tarafsız ya" diye yutturuldu millete. neyseki onun maskesi düştü. insanlar gerçek yüzünü görmeye başladı. bir çok örnek verebiliriz bu milleti salak yerine koyup medyadaki yerini sağlamlaştıran insanlara.

    benim derdim kimsenin fenerli olması değil. ama fenerliysen ve olaylara fenerli gözüyle bakıyorsan, fenerbahçenin menfaatleri senin için amaç olduysa mesela galatasaray'ı yorumlama. çünkü biliyoruz ki bu ülkede insanlar çocukluklarından beri bir taraf tutarlar ve ne olursa olsun tuttuğu tarafı savunurlar. böyle yetişmiş insanların objektif davranmasını beklemek hayalciliktir. bence mehmet demirkol gibileri de hayal taciridir. insanlara olmadıkları yapamayacakları bir şeyi vaadetmektedirler.

    ve benim hayalim yalandan objektiflerin azaldığı, kimseye oynama ihtiyacında olmayan delikanlıların arttığı bir spor medyası. çok şey mi istiyorum?
App Store'dan indirin Google Play'den alın