resim
Ángel Fabián Di María Hernández
Takım:Benfica
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.78
Uyruk:Arjantin
  • 161
    secret teorisinden yola çıkarak evrene pozitif mesajlar yayarsam bu adamın bize gelmesine ufak bir katkı yapabilirim diye düşünüyorum. pozitif düşünceyle kendisini nasıl transfer edebilirizi size açıklıyorum. kafan mı iyi tyta demeyin.

    şimdi bu futbol dünyasında tipin düzgün değilse, karizman yoksa, sosyal hayatınla bir idol değilsen, fan kitlen çok iyi değilse, medyada yeterince yer almıyorsan ve kulübün tarafından iyi pazarlanamıyorsan kalitenin altında paralara transfer olursun ve ona göre kazanırsın.

    di maria işte böyle bir futbolcu. bana göre real madrid takımında cr7'den sonra en iyi futbolcu ama gidip real taraftarına sorsan sıralamaları şöyle olur. cr7, mesut özil, ramos, alonso, casillas, vs.. derler. di maria'yı ilk sıralara koymazlar. nedeni yukarıda yazdığım gösterişsiz olmasıdır.

    aynı olay bizim transfer ettiğimiz erman kılıç için geçerli. bana göre erman süperlig için çok iyi oyuncu. ama adam 30 yaşına kadar hiçbir büyük kulüple adı anılmamıştı. bunun nedeni karizmatik olmamasıdır ve medyada pek yer almamasıdır. aynı mevkide oynayan caner erkin mi erman mı derseniz 10 kere erman derim. gel gelelim caner'in yurt dışı tecrübesinin olması ve biraz medyada yer alması onu hep büyük kulüp futbolcusu yapmıştır. en berbat sezonunda bile fenerbahçe talip olup aldı.

    neyse gelelim di maria konusuna.

    dedik ya madrid takımı gösterişi sever. bu sene gareth bale'i almak istiyorlar ve alacaklar gibi görünüyor. sol tarafta cr7 var olduğundan bale gelirse sağ tarafta oynayacak ve di maria iyice göz ardı edilecek.

    di maria biraz yakışıklı ve karizmatik bir futbolcu olsa değeri en az 40-50 milyon euro olurdu şimdiyse taş çatlasa 30 milyon euro.

    sıkı bir pazarlık ve esnek ödeme planıyla 20 milyon euro civarında bedelle transfer edebiliriz diye düşünüyorum. bu rakama da transfer yapabilelim di mi.

    bana deseler ki sağ kanat için istediğin adamların listesini çıkar. messi ve cr7'yi hariç tutarsam ilk sıraya yazacağım adam di maria olur. ne marco reus ne de draxler, vs.. di maria tam olarak istediğim adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın