• 776
    yabancı sınırı konusundaki yorumlarına aynen katıldığım adam. bu konuda fuat akdağ ile hep tartışır bi sonuca varamazlar zaten.

    yahu önce bi çevrenizdeki herkesin size karşı olduğu algısından kurtulun. renktaşlarım güzel kardeşlerim. ne istiyorsunuz anlamıyorum ki. her yorumu galatasaray lehine olan yorumcu mu arıyorsunuz selçuk yula'nın galatasaray versiyonu gibi mesela.

    ne demiş? fenerbahçe alper potuk'u aldı yabancı sınırının bu sezon kalkması onları etkiler. yanlış bir şey var mı bu yorumda? biz piyasada 1298 tane eli yüzü düzgün orta saha oyuncusu varken alper için fenerle neden sidik yarıştırdık? yabancı kontenjanı, kaliteli yerli sayısındaki azalma vs. yüzünden değil mi? heh tamam işte adam da onu diyor. yabancı kontenjanı yüzünden kulüpler kesenin ağzını mecburi olarak bu kadar açtı gereğinden fazla yatırım yapmış oldular. bi adama ederinden daha çok vermek durumunda kaldılar. fener daha fazla yatırım yaptı daha çok para verdi alper'i o aldı. bu sezon yabancı sınırı kalkarsa galatasaray alper'in yerine o paraya öküz alır. yanlış mı? yanlışsa neresi yanlış? troll deyimiyle: problem?
App Store'dan indirin Google Play'den alın