resim
Sercan Yıldırım
Takım:ara verdi
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1589
    bu adamdan ne istediğimizi çözmemiz lazım.

    şimdi bu adamı drogba, burak, umut ve elmander'in yerine ilk 11'de kim görse rahatsızlık duyar di mi? evet. yedekten girse bile niye diğer forvetler varken sercan diye eleştirilir doğru mu? doğru. ve oynatmayınca da vay efendim boşa para veriyoruz deniyor yalan mı? değil.

    ee bu adamı biz niye aldık o zaman amk.

    bu elemanın trabzonlu burak dönemi geçirmesi gerekiyor. kendine uygun -mümkünse kiralık gideceği ve sivas türevi olmayan- bir takıma gidip o takımın gol yükünü çekmesi lazım. yapabilir mi? istese yapar. bizimle geçen sezon ilk devre 4 maçta toplam 194 dakika süre aldı ve 2 gol attı. maçlarda bol dakika bulunca skor yapabiliyor bir şekilde. sivas'ta kadro dışı kalmadan önce oynadığı 3-5 maçta 10-15 dakika görev aldı, bu anlarda gol atmasını beklemek acımasızlık. 80 dakika süre aldığı kupa maçında* ise bir gol buldu.*

    gelecek sezon kendisi için önemli. burak yılmaz geçen sezon gibi verimli bir sezon daha geçirdikten sonra illa avrupa'ya gitmek isteyecektir. biz de kendisinden kar elde etmeye çalışacağız büyük ihtimal. sercan bu takımda yer istiyorsa burak'ın yerini dolduracak biri olduğunu kanıtlamalı. şöyle iyi bir takıma kiralık gitse de sürekli oynayıp ligiydi kupasıydı 20 gol bulsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın