• 786
    http://www.ligtv.com.tr/...acagi-yer-belli-oldu

    hayırr benim anlamadığım, ünal aysal veya yönetim kurulu üyelerinin herhangi birinden bu haberin doğru olduğunu duyduk mu?
    duyduysak yönetime çok bariz küfrederim.

    yönetimden herhangi biri evet kabul ettik demediyse, biz hala niye öğrenildi,iddia edildi gibi şeyler yazan şeylere inanıyoruz.

    hadi onu geçtim, ön anlaşma yapıldı; ünal aysal, son bir kez yeni yönetimle konuşup öyle gerçek sözleşmeyi imzalayacak deniyor.

    bana biraz yalan habermiş de; olursa biz demiştik, olmazsa bak o ön anlaşmaydı sonradan caymışlar biz napalım demek için falan böyle yuvarlak laflar ediyorlar gibi geliyor.

    ayrıca deniyor ki; derbiler, türkiye kupası, avrupa ligi olimpiyatta oynanacak. lan oğlum o zaman bu fikret orman cidden salak. saraçoğluna ayrı, aslantepe'ye ayrı, olimpiyat'a ayrı kira ödeyecek.

    düşünsenize bazen bir takım arka arkaya 2 iç saha maçı oynuyor. pazar günü lig maçı aslantepe'de, çarşamba kupa maçı olimpiyat'ta, sonra pazar bu sefer saraçoğlu'nda.

    onu yapacaklarına böyle seyyar şişme bi stad alsınlar daha iyi amk. hem o zaman rahat rahat 81 il+ kıbrıs'ı gezerler, daha iyi para kazanırlar.

    kısacası; pek olacağına inanmadığım olay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın