resim
Ibrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 104
    siyasi görüşü, mezhebi, dini vs. beni hiç bağlamaz. isterse yeşiller partisi'ne bağlı ateist bir eşcinsel olsun ya da şimdiki gibi muhafazakar, akp sempatizanı bir müslüman. fakat ortada olan bir tartışmayı çözmek için gidip iktidarın tam dibinde duruyorsa ben tasvip etmem. aynı olay galatasaray'ın başına gelseydi ve ünal başkan bunu yapsaydı ona da aynı şeyleri yazardım. trabzonspor davasında haklıysa -ki bence haklı- kendisinden o kupayı alanın kim olduğunu bilmesi ve ona göre davranması lazım. yanlış hatırlamıyorsam başbakan bayağı etkili olmuştu bu konularda, hatta bu demirören denen belayı da başımıza kendisi sardı.

    ibrahim başkan unutmasın ki bugün yanında durduğu adam dün kulübüne çelme takan adamdır. bunu başbakan nezdinde söylemiyorum, bu işte kılıçdaroğlu da vardı bahçeli de. yani siyasetçiler haklıya haksıza bakmaz, nerden daha çok oy gelir ona bakar. bugün başbakan sana kaşıkla verirse yarın kepçeyle ister. isteyince vermezsen de kimse demez ibrahim dürüst adam diye.

    ibrahim başkan bizden iyi bilir ki işini görsünler diye arkasına aldığı adamlar arkasından kolay kolay çıkmaz. sonra sesini çıkarınca da kupayı alırken iyiydi derler, cevap da veremezsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın