resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1167
    federasyonun 19.06.13 tarihli açıklamasında "önemle hatırlatmak, vurgulamak isteriz ki türkiye ve türk futbolunda, “bunu yaparsan kalırsın, bunu yapmazsan gidersin” dönemi sona ermiştir." diyerek açık açık oylarınız artık size ait değil demiştir ve bir şeyler ima etmiştir. söyleyelim ne ima ettiğini.

    türk takımları şu sıralar isimli, futbola katkı yapabilecek yabancılarla anlaşabilmekte. neden? türk vergi sisteminin sağladığı avantaj sebebiyle ödenebilen yüksek paralar yüzünden. zaten zaman zaman tayyip erdoğan da ifade ediyor %15'lik vergiyi %35'e çıkarıcaz diye. evet avantajlı vergi sistemi türk futbolunun tepesinde klüplere sağladığı faydanın dışında bir de demoklasin kılıcı gibi durmaktadır. çünkü ülkenin başında her istediğini yapan, her istediğinin olmasına alışık bir adam var ve durumu kullanıyor. diyor ki doğru federasyonlar özerk ama siz yine de benim istediğimi yapacaksınız. yoksa ben vergi avantajınızı elinizden alırım.

    ha bana kalırsa alsın da... klüpler aralarında anlaşıp yabancı sınırını kaldırsın. yukardan komuta edileceklerine mevcut şartlarda mücadelelerini verirler. özgür olurlar. dil dişi'nde, brezilya'da, arjantin'de ve hatta kore'de, çin'de futbolcu keşfederler. hiç bir şart altında durum şimdikinden kötü olamaz. en azından türk futbolcularının da fiyatları normale iner. gidip kadlec gibi adama dünyanın parasını ödemez böylece klüpler. görünüşte gider %20 artar fakat türk futbolcularına verilmeyecek para nedeniyle belki daha da fazla düşer.

    aldığı kararla türk futbolunu gerileten hükümet ise icraatları arasına bu kararı da eklemiş olur. seçmen elbet değerlendirmesini yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın