• 78
    federasyon başkanlarının aslan ‘alerjisi’ sürüyor… tbf başkanı demirel de tff başkanı demirören’e uydu ve kupa verme endişesiyle salona gelmedi.

    türkiye’de hem futbol hem de basketbolda g.saray mutlu sona ulaştı. ancak sarı-kırmızılılara kupalarını federasyon başkanlarının elinden almak nasip olmadı. ilk olarak türkiye futbol federasyonu başkanı yıldırım demirören… 2011-12 sezonunda kadıköy’de ‘karanlıklar içinde’ yüzü sirke satarak kupayı g.saray’a takdim eden demirören bu sene ise türk telekom arena’ya teşrif etmedi!.. yurt dışı gezisini öne süren demirören’in yerine cimbom’a kupasını başkan vekili ufuk özertem vermişti.

    ayni senaryo

    basketbolda da federasyon başkanının şampiyon g.saray’a kupa vermeme ‘geleneği’ sürdü. aktif basketbolculuk kariyerinde sarı-kırmızılı formayı taşımış olan tbf başkanı turgay demirel, banvit’i 4-1 geçerek mutlu sona ulaşan cimbom’a şampiyonluk kupasını vermemek için salona gelmedi. demirel’in yerine tbf asbaşkanı akın süel kupayı cimbom’un kaptanları ender arslan ve carlos arroyo’ya iletti. futbol ve basket federasyon başkanlarının bu tutumu sarı-kırmızılı camia içinde tepki çekti. taraftarlar da demirören ve demirel için “aranıyor” ilanları hazırlamayı düşünüyor.

    egehan şengül / amk
App Store'dan indirin Google Play'den alın