resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1997
    hakan şükür, sahip olduğu bilgi birikiminden veya sahip olduğu entellektülelikten veya sahip olduğu ülke yönetme beceresinden veya yasama tecrübelerinden dolayı milletvekili seçilmemiştir. halk arasındaki tanınırlığından veya popülaritesinden dolayı seçilmiştir. evet yetenekleri olan bir futbolcuydu, evet çalışkan bir oyuncuydu ama galatasaray olmasaydı o bugün ki hakan şükür olabilirmiydi? gol oruçlarında desteklenmeseydi, milli takım olayında desteklenmeseydi, kutlu doğum haftalarında desteklenmeseydi, seni çekemeyenlerin yüzüne tükür denerek arkasında durulmasaydı, hakan şükür bu kadar olabilir miydi?

    bence olamazdı. yaşattığı sevinçlerle onun bizde hakkı varsa; bizim de onda hakkımız vardır, inançlarına bakmadan sorgusuz sualsiz desteklenmiştir. ama kendisi desteğimiz sayesinde elde ettiği popülaritelikle kazandığı milletvekilipozisyonunda, bizi satmış, gölgesinde büyüdüğü ağacı kesmiştir. taraf olmuştur, bu da yetmezmiş gibi olduğu tarafın fanatiği gibi hareket etmiştir. onu sevenlerin içinde karşı görüşte olanlar olduğunu yok saymıştır.

    bu olaylar sırasında twiiter'da daha düne kadar kral diye hitap ettiğim hakan şükür'ün hakkı bu sayede ödenmiştir daha doğrusu kendisi almıştır. bunda böyle gözümde sadece sayemizde milletvekili olan, her fırsatta arkamdan vuran eski topçu, yeni milletvekilidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın