• 6762
    antu.com'nun sarı-kırmızı olanı. yönetimin köpekleri. rantçılar. kah ünal aysal locasında maç izlerler, kah ünal aysal'ın rakiplerini sindirmek için gündem yaratırlar. rant nerden gelirse yönleri orasıdır. örneğin adnan polat'ı bitimek için de çabalamışlardı, şimdi ünal aysal'ın yerine başkası çıksa bunlara rant sağlayan hemen onun tarafına geçerler. yöneticilerin tek derdi kazanç. galatasaraylılık vs. hikaye.

    yaptıkları görsellerle, twitter'da paylaştıkları yalan-yanlış şeylerle galatasaraylıları nefrete ve holiganizme sürükleyen, sırf galatasaray'ı savunabilmek adına yalanlara ve alçaklığa sığınabilecek kadar acizleşen, twitter'da attıkları tweetlerin yüzde 50'sinden fazlası fenerbahçe'yle ilgili olan adamlar bunlar. buyrun; http://twitter.com/GsSozluk zaten takipçilerinin yüzde 50'sinde fazlası da parayla satın aldıkları feyk hesaplar.

    12numara ve fenerist'ten biraz örnek almaları gerekiyor, biraz gerçek taraftar nasıl olunur, rakiplere saygı nasıl duyulur, bunları öğrenmeleri gerekiyor. ekşi sözlük'te de yazdım, rakiplere saydırmadığım için entry'lerimi siliyor bu gs sözlük yöneticileri!!!

    beğenmedikleri tüm entry'leri silerler. hele hele ilgi alanımız dışında diye bir sebep bulmuşlar, ali koç başlığına "akp mkp hikaye, gazların karşısında dimdik duran, adamın dibi, adamın hası, adamın kralı" içerikli tüm yazıları bu saçma sapan sebeple sildiler.

    sırf fenerbahçeli bir yöneticiye adamın dibi dedim diye entry'mi sildiler ve şu an çok sinirlirim.

    yazılar olsun bu rantçı sürüsüne diyorum ve entry'imi ismet özel'in o muhteşem dizeleriyle bitiriyorum:

    "insanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse öbürüne sağır
    o ferah ve delişmen birçok alınlarda
    betondan tanrılara kulluğun zırhı vardır"
App Store'dan indirin Google Play'den alın