• 85
    bu seneki şampiyonlukta her oyuncumuz çok özel ama bu adam benim için çok özel. ilk geldiğinde bunları yazmıştım onun için;

    (bkz: boniface n'dong/#1032840)

    zaten yanıltmasını beklemiyordum ama beklentileriminde ötesinde bir performans sergiledi. uzun yıllar barcelonada, euroligde, ispanyada mücadele ettikten sonra acaba uyum sorunu falan yaşar mı diyordum içten içe ama sezon başından sonuna şahane bir performans koydu ortaya. sakat sakat oynadığı maçlar oldu. istese yaşını bahane ederek dinlenmek istiyorum diyerek sahaya çıkmayabilirdi ama her daim sorumluluk aldı, sayısını attı, bloğunu yaptı, takımın savunmadaki kaleci rolünü üstlendi, furkan'ı geliştirdi göremedik ama eminim sertaç'a çok şey öğretmiştir ve hepsinden ötesi takımın kimyası için çok önemli bir oyuncuydu.

    benim için çok özel bir adamdı zaten üstüne bir de onu kendi takımım forması altında izlemek çok çok büyük bir zevk oldu. dün yazılanlardan gördüğüm kadarıyla gs tv'de gelecek sene bırakacağını bir kere daha açıklamış. gönül ait olduğu yer olan euroligde onu sarı-kırmızı altında da izlemek isterdi ama kendisi için en doğru kararı verecektir. nasılki bizden büyüklerin ağzında hep dawkins ismi dolanıyorsa, benim içinde yıllar sonra bu şampiyonlukta ndong ismi dolanacak. her şey için çok teşekkürler boni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın