resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1985
    dünyaya sadece belli bir ideoloji perspektifinden bakabilen sığ görüşlü renktaşların bok atmak için binbir deveye hendek atlatmaya hevesli oldukları kraldır. bu adam ki bir futbolcu olarak; galatasaray'ın futbolcusu olarak çok şeye göğüs gerdi, doğru bildiği yoldan şaşmadı, ihaneti de gördü, dönmeliği de. bugün futbolcuların çocukluklarına daha yaşı şu bu, eğitimi şöyle böyle diyen adamların hepsi bu adamın üstüne öyle bir yüklendiler ki zamanında, hepsine göğüs gerdi. ne dedi? hiçbir şey. çıktı sahaya, galatasaray dedi sadece, her zaman galatasaray.

    futbolu bıraktı, milletvekili oldu. hala florya yollarında fırsat buldukça. meşru şekilde iktidarda olan bir siyasi partiden milletvekili olması değil mi bütün problem? sizin galatasaraylılığınız bu kadar. metin kurt'a nasıl sarı kırmızı renkler altında bir fikir ürettiği için saygı duyuyorsak, hakan şükür'e siz o saygıyı duyamıyorsunuz. neden? çünkü dünyaya baktığınız ideolojik perspektife uymuyor kral. kusura bakmayın da buralarda çoğunluk olabilirsiniz; mensubu olduğu partiye şu ana kadar oy vermeyen bir birey olarak söylüyorum bunu, sizin ishal ağızlarınıza meze olacak bir isim değildir kral. hakan şükür demek galatasaray demektir. metin kurt olsaydı bu kulübün en şanlı ismi vetkp'den girseydi meclise ne diyor emekçimiz diye dönüp dolaşıp düşünürdük değil mi? en nihayetinde kişilik haklarına saygı duyardık. fakat hakan şükür olduğunda mevzu, durumunuz ortada.

    cidden problem hakan şükür'de mi yoksa sizin faşizan dünya görüşünüzde mi? adamı sokmadığınız zavallı rol kalmamış. kaldı ki siz her maç sonrası açıp ntvspor'da rıdvan dilmen'i kah mantıklı bulup, kah eleştirip o cenderede mahkum şekilde dönüp durmuyor musunuz? hakan şükür, galatasaray'a bağlılığını sorgulanamaz şekilde ispat etmiş, kendi bildiği dünya görüşü ile de (dikkatinizi çekerim, güç bu görüşte olduğu için değil, dün yalnızken, darbe üstüne darbe yerken de bu görüşte idi) hayatına devam ediyor. yani biraz haddinizi bilin, biraz soluklanın da hangi platformda kime saydırdığınızı gözden geçirin demek istedim, nacizane.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın