• 4
    son günlerde kafamda bulunan tüm önyargıları toprağın altına gömdüğüm için çok daha net farkedebildiğim durum.

    bak banvit diyorsun adamlar yok işte bileti pahalı satmışta, yok işte zamanında play-out oynarken bize yanlış yapmışta, yok işte maçlarına galatasaray'a karşı bağırmak için fenerliler geliyormuşta.

    bak sana tek tek cevap vereyim. adam bileti pahalıya satar arkadaş. yıllar sonra finale çıkmış. sen mümkünse fazla sayıda gelme istiyor. bundan daha doğal ne olabilir ? geliyorsan da para kazansın istiyor. normal değil mi ? bu mu adamlara küfür sebebi ?

    play-out oynama sebebini sorgulamayıp, play-out oynarken sana yardım etmeyen takımı mı sorguluyorsun ? bu mu adamlara küfür etme nedenin ?

    bandırma'nın nüfusu nedir ? orada yaşayan bir fenerli'nin bandırma'sının takımını üstelik ezeli rakibi karşısında desteklemesi normal değil mi ? sen tam tersi durumda fener-banvit serisi olsa bandırmalı bir galatasaraylı olarak hangi takımı desteklerdin ?

    bütün bunlar mı küfür etmeni meşrulaştırıyor ?

    yıllardır türkiye basketbol liglerinde gördüğüm en temiz taraftar ve takım banvit. sen her şeye rağmen şiddet ve küfür için bahaneler buluyorsun.

    benim gibi bir adam nasıl bu hale geldi bilmiyorum ama * lanet olsun sporda nefretin her türüne. lanet olsun bu nefreti hep canlı tutmaya çalışana.

    biraz empati. allah kitap aşkına biraz empati.
App Store'dan indirin Google Play'den alın