resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1969
    madem öyle sayalim o zaman bize gore yaptigi karaktersizlikleri. buyrun. futboldan beyni uyusmus beyinler.

    - bu buyuk galatasaray sevdalisi intere giderken bu takıma ne kazandirmistir? kazandirmak icin ugrasmis midir? (benim icin bunlar önemli degil de siz cok takarsiniz böyle seylere)

    - yillarca yabanci futbolcu kompleksi yapan bu adam degil midir? her firsatta yabanci futbolcularin aldigi parayi diline dolayan, takim icin gruplasma, ayrimcilik cikaran kendisi degil midir?

    - takım kendisine jubile teklif etmesine, heykelinin dikilmesini önermesine, altyapinin tamamen basina gecmesini önermesine ragmen bunlari kabul etmeyip magdur edebiyatina yatan kendisi degil midir?

    - 'o kadar gol attim muzede corabim bile yok' diye aglayan, cocukca demecler veren adam kendisi degil midir? bakin biz muzede birseyleri olmasina karsi degiliz, haketmistir, olsun. ancak duzgun bir karakter boyle bir aciklama yapamaz.

    - genclerbirligi macinda hagi oyundan cikardi diye kaptanlik pazubandini yere atan adam bu degil midir?

    - uefa finalinda o büyük egosuna yenilip, cillop gibi mesafeden kullanilacak frikikte hagiye hic soylemeden gidip topa vuran kendisi degil midir?

    - hicbir siyasi birikimi, niteligi olmamasina ragmen milletvekili olan adam bu degil midir? (sanki kac milletvekilinin var demeyin. olmayan, o koltugu bilgisi ile haketmeyen herkes bence karaktersizdir. hak yiyordur.) oldugu yetmezmis gibi oturumlara katilmayan, daha milletvekilligi adina basbakani yalamaktan baska birsey yapmayan, en ufak bir gensoruda falan katkisi olmayan, bunlar da yetmezmis gibi bir yandan da lig tvde yorumculuga baslayan (allah gozunu doyursun) bu adam degil midir? bu insanlarin hakkini yemek, kazandigi paranin hakkini vermemek degil midir? bu hirsizlik degil midir?

    bakın daha icinde bulundugu partinin bana gore rezilliklerine girmedim. cunku onlar bana gore. ama yukardakiler subjektif degerlendirmeler degil. ondan sonra siyasi gorusu yuzunden tepki gosteriyormusuz. he amk he.
App Store'dan indirin Google Play'den alın