• 6
    önlenebilir olduğu görülmüş baş belası.

    şimdi arkadaş ben dokundum fenerliye beşiktaşlıya.korkulacak insanlar değiller inan bak. ana avrat dümdüz giden karşıyakalıyla birlikte yaktı meşaleleri renktaşlarımız.

    adanalı, demirsporlu ile kol kola girdi. karşıyakalı göztepeli ile. birbirlerine yakın durdular. olabiliyormuş gördüler.

    bu yolda dahili ve harici bedbahtların olacak pek tabi. gfb sefa ua veysel ile çıkmış televizyona ''taraftar daha hazır değil birlikte maç izlemek için'' diyor. olaylar çıkarmış.

    böyle olmasını isteyen büyük bir güruh var. hiç istemezler tribünlere barış havasının böyle bir olay sonunda gelmesini . tarih bunu yazsın istemezler. mümkün olduğunca kamplara bölünmenin devam etmesini isterler.

    ''böyle bir olay sonunda tribünlere kardeşlik havası gelsin istemezler''. bak bu noktayı çok iyi tahlil et.

    ulan adam birlikte ölecekti neredeyse. yan yana maç mı izleyemeyecek ?

    sen kimsin ? nasıl benim adıma beşiktaşlıyla fenerliyle birlikte maç izleyemez kararını verebiliyorsun ?

    bak hepsi cepte. ben nkfvas diyen, nefretimsin beşiktaş diyen, son zamanlarda karşıyakalı görmemek için izmir'e gitmeye sıcak bakmayan bir adamdım.

    ama dokundum arkadaş ben bu adamlara. yan yana geldim korkulacak adamlar değil bunlar. senin benim gibi lan. tribün çocuğu işte. sık bakalım sık bakalım biber gazı sık bakalım diyorlar.

    bütün bu sürecin sonunda düşman olmaya devam edebiliriz. belki tüm bu birleşme yalandır. yine döneriz o benim topçuma muz gösterdi, semtinde şampiyonluk kutlatmadı falanına filanına.

    ama şimdi bir fırsat var gibi. değerlendirilmeye değer bir fırsat. unutalım ve bakalım. olmazsa yine çarpışırız. denemeye değer sanki.

    göster veysel abine fenerliyle birlikte maç izleyebileceğini sevgili galatasaraylı. belki bu defa başarırız. başarırsak büyük iş başarmış oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın