• 18
    taksim eylemlerini sonuna kadar destekleyen biri olarak söylüyorum. çarşı eylemi desteklemiştir helal olsun saygı duydum. ama bu kadar yani sadece saygı duydum.

    https://pbs.twimg.com/media/BMT-LmQCcAAgOgy.jpg

    şunu yapacak kadar gerzekleşmedim ya da çarşıya sayfalarca methiyeler düzecek kadar aklımı yitirmedim çok şükür. kafayı mı yediniz olm siz. bu adamlar maç günü barbarosta milletin önünü kesip para isteyen adamlar. bu adamlar galatasaray formalı birini gördüğü zaman "çarşı adamı gö... si.." diye kovalayan adamlar. şampiyonluk kutlamalarında oradan geçen galatasaraylıları arabadan çıkarıp denize atmaya çalışan adamlar. hayır yani nedir bu romantiklik çarşı mı kurtardı orayı.

    pkk sempatizanlarıda oradaydı onlarda eylemlere alışık olduğu için onlarında katkısı çoktu napalım şimdi pkk bayrakları mı taşıyalım?

    bu romantiklikle muhtemelen stadı ortak kullanacaz bu sene. taraftar destek verdikten sonra yönetimin elinde çok kozu da kalmaz. o zaman görücem ben bu romantikleri. en ufak bir husumette bu çarşı arenayı talan etmezse bende bir şey bilmiyorum.

    bide onikinumara'yı falan övenler var onlara hiç girmiyorum zaten.

    ya şu fotoğraf nedir ya düşündükçe sinir olacam hiç mi utanmadın lan.?
App Store'dan indirin Google Play'den alın