• 377
    eğer ki taraftar grupları siyaset üstü oluşumlar ise bazı mühim meseleler de spor ve taraftarlık üstüdür. sanki ultraslan çok süper oluşum, tüm galatasaray taraftarları da sütten çıkmış ak kaşık, tarihimizde de diğer takımlara karşı hiç ama hiç yamuk yapmamışız... niyeti olmayana zaten bahane çok, niyeti olanlar ise zaten "gel, kim olursan ol yine de gel" düsturunu benimseyip birlik ve beraberlik içerisindeler ki beni şahsen duygulandıran ve gururlandıran da bu.

    ettikleri küfürlerden ötürü hepsinin siki sağ olsun. bu kenetlenmeyi gördükten sonra daha ne muzu, ne stadı amk.

    yeri gelecek herkes çarşı olacak, herkes kürt olacak, herkes sözüm ona ultraslan olacak zaten işin temeli bu, "hepimiz ermeniyiz" veya "hepimiz zenciyiz" mevzularında olduğu gibi. ortak bir gaye uğruna alt kimlikler birbirine karışır, yani karışması icap eder, ya da iyice yumuşatayım hadi böyle durumlarda alt kimliklerin birbirine karışması kimsenin asıl kimliğine halel getirmez.

    çarşı da bu uğurda güzel şeyler yapmış, erdemli duruş göstermiş bir oluşumdur. kendilerini saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

    eleştirmeye, yerden yere vurmaya gelince zaten tetikteyiz, takdir edilecek güncel bir şey yaptıklarında da geçmişte yapılan olumsuz hareketleri tekrardan referans alıp takdiri hak etmediklerini düşünüyoruz, e ne anladık bu işten o zaman dünyadaki herkes günahkar anasını satayım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın