• 368
    sevmiyorum kendilerini asla da sevmeyeceğim. yaptıkları reklamı ne nike yapıyor bu adamların, ne kokakola öyle reklamcı adamlar. hiç bir zaman samimi gelmediler bana gelmeyecekler de.

    asarız, keseriz, en piskopat biziz derler. semtimizde kutlama yapamazlar diyerek, çoluklu-çocuklu sırf galatasaray bayrağı var diye araba taşlarlar ve bunla övünürler. bursalıyı şöyle biçtik, böyle kestik der hava atarlar ve işin kötüsü buraya kadarını pek takmıyorum. adamlar böyle derim hastalar, holiganlar derim, tamam derim. ama sonra çıkıpta bir galatasaraylı birisini öldürdüğünde* fenerliden çok bunlar konuşur karı gibi. "aaaa kötü çocuk, tü, kaka". ne zaman ki biz ya da karşıyaka başarılı ya da başarısız olsun, ortamda karşıyakalıdan çok, bizden çok bunlar konuşur verip, veriştirir. hep bir çekemezlik, hep bir bok atma sevdası. desibel nedir bilmezler, bakkal hesabı 10 arttırıp rekor kırdık derler. vefa, vefa derler sonra söverler, ağlarlar. van'da deprem olur, bütün takımlar yardım toplar gönderir ama sadece bunların ki bilinir yediler ya bi bok gözümüze sokarlar.

    hocamıza, fatih hocamıza, babamıza, imparatorumuza söverler, oyuncumuza ırkçılık yaparlar. 2 transfer gelince başkanlarının götlerini yalarlar, sonrasında anasına söverler.

    ben inanmıyorum ki bunların içinde bi elin parmakları kadar adam gezi parkı olaylarının olduğu ilk gece bunu bilsin. bilmezler çünkü ilgilerini çekmez. ilgilerini çekcek bişi yok çünkü, girecekleri reklam yapacakları bir olay yok. ha sonra baktılar ortalık karışıyo, ayaklanma var hoşlanmadıkları bir tarafa karşı o zaman girerler olaya. reklamlarını da yaparlar. gidin taksime her şey hem de her şeyden çok çarşı yazısı vardır etrafta. polis mi var? çatışma mı var? hadi gidek hem olay olur, hem reklam yaparız. bana göre bu adamlar bu kadar işte. hiç sevmedim, hiçte sevmeyeceğim.

    ha bu arada beraber maç izlemek mi? bu adamlarla ya da diğer grupla kolkola, yanyana maç izlensin olaysız, kendimi s.kerim bende. işte o zaman da ölüm olur, ölüm olmasa bıçaklanma olur ve bunun da biz adamı böyle keser, doğrarız diye reklamını yaparlar. eyyorlamam budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın