• 15155
    "maçın başından itibaren oyunun hakimi bizdik, kontrol bizim elimizdeydi. aslında ikinci periyotta da 11 sayılık bir farka ulaşmıştık ama sakatlıklar yüzünden biraz dengemiz bozuldu. ndong gene belinden sakatlandı, macvan'ın kafası yarıldı. oyuncularımızı dinlendiremedik, özellikle ersin, gordon ve arroyo'yu bütün bir devre oynatmak zorunda kaldık. böyle olunca tabii kolay basketler yedik. son topta üçlük yedik, öncesinde kaçırdık. ilk devre başabaş bitti, aslında hakkı en az 9-10 sayı farkla bitmesiydi, oynadığımız basketbolla. üçüncü periyotta özellikle markoishvili'yi çok iyi kullandık. bunda banvit savunmasının bütün konsantrasyonunun arroyo üzerinde olmasının etkisi vardı. arroyo'ya çok baskı ve ikili sıkıştırmalar yaptılar. ama diğer tarafta bizim takımda gordon olsun markoishvili olsun bunlar potansiyeli yüksek oyuncular. markoishvili'yi iyi kullandık orada, lucas savunurken. markoishvili müthiş bir oyun ortaya koydu. hücum ribaundlarında furkan katkı vermeye devam etti. çok net bir galibiyet aldık."

    "şunu unutmamalıyız; banvit bu yoğun, ağır ve güzel atmosferde büyük bir direnç gösterdi, kolay değil. şu anda sadece 2-0 oldu. seri bandırma'da devam edecek. ama bizim deplasmanda da son beş ayda kazanma alışkanlığımız var. en son izmir'de karşıyaka deplasmanında çok zor bir atmosferde iyi oynayarak galip geldik. bandırma'da da galip gelmeye çalışacağız. şu an hedefimiz pazartesi günkü maçı kazanmak olacak."

    "ndong'un birinci maçtan sonra çok ciddi bir sakatlığı olmuştu. belinde spazm vardı ama iğnelerle açılmıştı. şimdi konuştum, dirsek darbesi alınca orada tekrar spazm oluşmuş. zannediyorum herhalde yine açılır, iki gün var, oynayacağını düşünüyorum. umarım oynar çünkü bizim için çok önemli bir oyuncu. bugün onun yokluğunda ersin dağlı 34 dakika oynadı. keza furkan üç faul ile oyunda kaldı. mr temiz çıkmıştı, çok büyük bir terslik olmazsa oynayacaktır."

    (bkz: 7 haziran 2013 galatasaray banvit basketbol maçı)

    (bkz: ergin ataman)
App Store'dan indirin Google Play'den alın