resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3171
    vay arkadaş ya. biz ne ara bu kadar lükse sahip olduk. sneijder'i gönderen gönderene. bismillah lan daha onca gün bekleyişimizin karşılığı kadar kalsın kadroda bari.

    kendisine olmasa da olur diye bakılmasını, burun kıvırılmasını anlamam mümkün değil. yok lan aslında mümkün. bu adamın adı daha çok skorboard'da yazmalı diye düşünüyorsunuz. ondan oluyor bu.

    bakın bu adam kariyeri boyunca hiç şaaşalı istatistiklere sahip olmadı. gol ve asist yüzdeleri kendisinden beklenenden hep düşüktü. ama zaten sneijder'i sneijder yapan gol ve asistler değil ki. dinamik ulan dinamik. bu adam oyununa dinamik katıyor. sen görmüyorsun ama bu oluyor. oynadığı 16 maçta sadece 2 yenilgi aldık ki birisi 3-0 real madrid, diğeri de 964856 kere bombaladığımız ama 1 kere gelen gençler'e yenildiğimiz maç.

    inter'de oynadığı her sezonda ligde sadece 4 golü var. üç sezonda topu topu 12 gol. asist desen o da toplamda 19. üç sezondan bahsediyorum. şampiyonlar ligi kazanılan, kupa bırakılmayan o muazzam sezonunda ise inter'de toplam 41 maçta 8 gol 16 asisti var. gördün mü, az işte. bu adamın katkısını skorda aramayı bırakın. kaldı ki arattırmayacak kadar da -diğer sezonlarına nazaran- fazla atacak ve attıracaktır burada. bizleyken 90 dakikayı çok ender tamamladı, uzun süredir top oynamadığı halde faydalıydı ki bizle sezon öncesi kamp yedikten sonra canavar olacak canavar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın