resim
Bruno Eduardo Regufe Alves
Görev:Sportif Direktör
Takım:AEK Atina
Yaş:42
Uyruk:Portekiz
  • 26
    kendisi beşiktaş'ın rezil transferi julio refuge alves'in ağabeyidir. iyi bir defans oyuncusudur ama tarzını pek beğendiğimi söyleyemem, servet çetin'in en iyi zamanlarındaki gibi bir oyun anlayışı vardır. hava toplarında oldukça üstün, tek hamlelerde başarılı, fizik gücüyse muazzam fakat oyun görüşü dar ve ayaklarına pek hakim olduğu söylenemez. sert bir oyun tarzı olsa da yine servet gibi fazla kart görmez, stili sertlikle çirkeflik arasındadır yani. çok hızlı bir oyuncu değildir. porto'da çok iyiydi ama zenit'te baya duruldu, vasatlaştı.

    kıyaslamak bakımından yobo'nun biraz daha iyisi diyebilirim. beraber oynayacaklarsa kaliteden rahatlıkla kurtarabilirler fakat partneri egemen, bekir veya serdar falan olursa fenerbahçe'nin birazcık kazma ve top kabiliyeti açısından özürlü bir defans hattı olur.

    fenerbahçe'nin ilk on bir yabancılarını kuyt-sow-webo-yobo-cristian(raul meireles)-bruno alves gibi düşünürsek pekala yobo ile yan yana oynayabilirler. orta saha açısından sıkıntıları olmadığı için cristian veya raul meireles illa oynayacak diye bir kaide yok, hatta yerlilere yatırım yapmak için ikisini birden bile satabilirler, beklerim vallahi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın