• 49
    izmir'de montrö kapısı ile akp binası arasındaki dar yolda en önden yedim bu gazı, bitanesi ayağımın altında patladı. ilk nefeste bütün dumanı içime aldı. bizim gibi bu gazı tatmaya hevesli olan arkadaşlar için bir iki öneri vereyim.

    öncelikle gözleri korumak çok önemli. gözleri koruyabildin mi dayanabiliyorsun bu merete. dalgıç olan arkadaşlarım dalgıç gözlüğüyle geldi, kimisi havuz gözlüğüyle çok hayrını gördüler. ben bez maskesi üzerine bandana taktım onun da hayrını gördüm. yanımızda limon vardı ama süt desteğiyle gelenlerde vardı. sütle suratı yıkadın mı o biber gazı mereti hemen çözünüyor.

    şunu görmek çok gururlandırdı beni. o biber gazını yiyen arkaya geçiyor bi 10 dakka kendine geliyor, tekrar o dar, meydan muharebesi gibi olan sokağa giriyordu. biber gazını ilk defa yiyince vücut bi afallıyor doğru ama astım vs. gibi bi sağlık sorununuz yoksa max 10 dakkaya kendinize geliyorsunuz.

    ha sonra başka bi gaz attılar ne yaptıysak etki etmedi, bizde dik durduk safımızı koruduk orası ayrı konu. kötü olan o biber gazından sonra joplarla gelen polisler ve sopalarla gelen siviller, bir de satırlarla bıçaklarla gelen akp yandaşları.

    tekrar gidecek olanlar, biber gazından korkmasın, onlardan korksun çünkü acımaları yok bir kıza 10 kişi dalıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın