• 6665
    bir kısım yazar tarafından galatasaray merkezli bir spor sözlüğü olduğu için taksim gezi parkı olayları konusunda sessiz kalması buyrulan sözlük. bizden melo vs gökhan inler, muslera vs onur kıvrak, antu.com, fenerbahçe kafası gibi başlıklara entryler girmemizi, kendi dalgamıza bakmamızı istiyorlar.

    bak şimdi iyi dinle! eline televizyon kumandasını al ve tüm kanalları tek tek gezin bir kardeş. senin ülkenin merkezi olan şehrin merkezinde cumhuriyet tarihine geçecek olaylar yaşanıyor ve kanalların kıytırık dizilerle dolu. haber kanallarında yemek programları, thy ve kırmızı ruj tartışmaları gibi sikko mevzular var. senin ülkenin merkezinin merkezinde yaşanan tarihi olayları, norveçliler sayesinde canlı olarak takip edebiliyorum. allah razı olsun onlardan! bak linki de şu;

    http://www.vgtv.no/#!/video/65023/direkte-live-opptøyer-i-istanbul

    yani anla şunu kardeşim. bu olaylar senin medyanda gündem oluşturmuyorsa, canlı olarak aktarılmıyorsa bu senin kısıtlanmış bir adam olduğunu gösterir. eğer sen normal bir ülkede yaşıyor olsaydın, yaşanan her şeyi çıplak gözlerinle izler, kimin haklı kimin haksız olduğuna rahatlıkla karar verirdin.

    ve kardeşim, bu sayede kimse bu konularla ilgili galatasaray sözlük'e gerek duymazdı, çünkü sen normal bir ülkenin vatandaşı olarak, tepkini medya yoluyla gösterebilirdin, yaşananları tüm ayrıntılarıyla öğrenebilirdin.

    şimdi sen, burada üç maymunu oynayan sen, bizden de aynını yapmamızı bekleyen sen, git beynini faşistçe düşünceleriyle dolduran badem bıyıklı arkadaşlarınla abdullah avcı'yı tartış kardeşim, biz burada iyiyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın